« Back to Blog

Webshoppen er åpen!

Vi har gleden av i dag å annonsere åpningen av vår webshop. Vi kaller det webshop, fordi vi vil også sende og selge produkter internasjonalt.

Nettbutikken sparkes igang med et åpningssalg på 20% på alle varer ut juni og hele juli. Untatt her er gavekort og donasjoner. I prinsippet betyr det at frakten vil være gratis. Bruk rabattkode AJNS1R9V4AMJ på utsjekk.

I starten kan vi dessverre ikke lagerføre alle varer. dette handler om økonomi, samtidig som det er umulig å forutsi hva som vil selge bra eller ikke. Les mer under samlebestilling (bulk). Leveringstid på lagervare er normalt innenfor en arbeidsuke. Bestillingsvarer varierer fra 2 uker og oppover. Der leveringstid der kjent er dette definert på produktinformasjon.

Finner du ikke din størrelse, eller har andre spørsmål, ikke bestill varen, men send oss en e-post på shop@teamrubiconnor.no og forespør.

Produktsortimentet vil utvides etterhvert.

Priser ligger på en tilsvarende standard som på mange andre steder. Samtidig så er trykket på t-skjortene silketrykk (ikke transfer), og t-skjortene 100% bomull levert av en leverandør som er medlem av Fair Wear Foundation. Dette gjør at vi er sikre på at våre produkter er bra, og levert fra leverandører som forplikter seg til å bruke fabrikker som følger etiske retningslinjer for behandling av ansatte, lønn og arbeidsforhold.

Les mer her https://www.fairwear.org/about/

Finner dere feil eller mangler, send oss en e-post og fortell oss. 🙂

Skriv et svar