« Back to Blog

Team Rubicon Global ansetter Frank Sandbye-Ruud som Launch Manager for Team Rubicon Norge

Team Rubicon Global ansetter Frank Sandbye-Ruud som Launch Manager for Team Rubicon Norge

Team Rubicon Global (TRG), en veteranledet nødhjelpsorganisasjon, annonserte ansettelsen av Frank Sandbye-Ruud i stillingen som Launch Manager for Team Rubicon Norge, med umiddelbar virkning.
“Frank har vist sin glød og dedikasjon for veksten av Team Rubicon som en frivillig siden han deltok på sin første operasjon i 2016.” Sier David Fascinato, Director of Business Operations of Team Rubicon Global. «Vi er svært fornøyde med å ha han som Launch Manager, en jobb hvor han kan fortsette å utvikle Team Rubicon Norge”.

Sandbye-Ruud sier: “Oppdraget med Team Rubicon til New Orleans, og senere Haiti samme år, var livsendrende opplevelser. TR viste meg at ikke bare hadde jeg masse arbeid igjen i kroppen, men jeg kunne bruke min erfaring til å hjelpe andre i nød. Nå er jeg gitt den store muligheten til å gi noe tilbake til the TRibe gjennom å gjøre Team Rubicon Norge til et fullverdig medlem av den globale Team Rubicon familien. Jeg er stolt over å få oppdraget, og ser frem til å «Get Shit Done»!»

Frank Sandbye-Ruud (51) har 20 år i Heimevernet som troppsjef, områdesjef og instruktør. Han har 2,5 år i internasjonal tjeneste med oppdrag for FN og NATO. Balkan, Libanon og Afghanistan. Han ble skadet i Afghanistan i 2005, noe som endte den militære karrieren.

Frank ble introdusert for Team Rubicon når han deployerte med Team Rubicon USA på Operasjon Geaux Big i 2016.En operasjon som kom på grunn av esktreme oversvømmelser i Louisiana. Siden da har Frank vært aktiv med Team Rubicon, og deployert på flere operasjoner. Frank har blitt en inspirasjonskilde og et verdifullt medlem av Team rubicon Norge. Han mottok i 2017 en servicepris fra Team Rubicon USA, og ble kåret til “Årets Nykommer” i Frivilligheten Norge. Som Launch Manager, vil Sandbye-Ruud være ansvarlig for veksten av Team Rubicon Norge. Han vil rapportere direkte til David Fascinato, Director of Business Operations.

Skriv et svar