Region V

| Posted By: frank
Region V

Velkommen til siden for Region V, også kjent som region Sør. Dette vil være en del av Team Rubicon Norge som blir delt opp i fem regioner. Regionen består av Telemark, Aust-Agder, Vest-Agder og Rogaland. Hovedsete er Kristiansand. Det er totalt 76 frivillige i Region V, noe som utgjør 20% av de totalt 386 frivillige (mars 2018).... Read More »

Region lV

| Posted By: frank
Region lV

Velkommen til siden for Region IV, også kjent som Region Øst. Dette vil være en del av Team Rubicon Norge som blir delt opp i fem regioner. Regionen består av Hedmark, Oppland, Buskerud, Akershus, Østfold, Vestfold og Oslo. Hovedkvarteret er på Gjerdrum ved Gardermoen. Det er totalt 145 frivillige i Region IV, noe som utgjør 38% av de totalt 386 frivillige (mars 2018).... Read More »

Region lll

| Posted By: frank
Region lll

Velkommen til siden for Region III, også kjent som region Vest. Dette vil være en del av Team Rubicon Norge som blir delt opp i fem regioner. Regionen består av Møre og Romsdal, Sogn og Fjordane og Hordaland. Det er totalt 60 frivillige i Region III, noe som utgjør 16% av de totalt 386 frivillige (mars 2018).... Read More »

Region l

| Posted By: frank
Region l

Velkommen til siden for Region I, også kjent som region Nord. Dette vil være en del av Team Rubicon Norge (TR-NOR) som blir delt opp i fem regioner. Regionen består av Svalbard, Finmark, Troms, og Nordland. Det er totalt 52 frivillige i Region I, noe som utgjør 14% av de totalt 386 frivillige (mars 2018).... Read More »

Region II

| Posted By: frank
Region II

Velkommen til siden for Region II, også kjent som region Midt. Dette vil være en del av Team Rubicon Norge som blir delt opp i fem regioner. Regionen består av Trøndelag (Nord- og Sør-Trøndelag slått sammen pr 1 januar 2018). Det er totalt 35 frivillige i Region II, noe som utgjør 9% av de totalt 386 frivillige (mars 2018).... Read More »