« Back to Blog

Region ll oppfordrer deg til å ta #5forhvalen!

Region ll oppfordrer deg til å ta #5forhvalen!

Bli med og støtt Team Rubicon Norge i dette viktige arbeidet. Meld deg som frivillig eller støttespiller til Strandryddeuka 29 april til 5 mai, eller andre tidspunkt som passer. Alle er velkommen!

Regional Manager for Region ll,  David Smith oppfordrer deg fra det vakre skogstjernet til å bli med på #5forhvalen!

Er du registrert som frivillig i TR-NOR klikker du på den grønne knappen:

Jeg vil være med som frivillig på #5forhvalen

Er du ikke registrert som frivillig i TR-NOR, så kan du gjøre det først. Det gjør du her:   

Registrer meg som frivillig i Team Rubicon Norge

Den siste opsjonen er en påmelding hvor du ikke er registrert frivillig, men blir med som støttespiller. Send inn skjemaet  ved å klikke på knappen, så setter vi deg i kontakt med den regionen i Norge du tilhører og du får nødvendig informasjon:

Jeg vil ta #5forhvalen og være med som støttespiller!


Vi trenger også økonomisk støtte til vårt katastrofefond. Klipp på den røde knappen for å bidra. På forhånd takk!

 

Vår samarbeidspartner LOOP sier: «Mange vil gjøre noe, men vet ikke helt hvor de skal begynne fordi det virker så overveldende.

Med kampanjen #5forhvalen – Rydd verdens hav på farta gir vi folk noe enkelt og konkret de kan bidra med som samtidig gir opplevelsen av å gjøre noe lite for noe stort. Målet med #5forhvalen er å begrense forsøplingen av havet og gi folk et bevisst forhold til forsøpling – fordi havner det på bakken, så havner det i havet».

Serviceprosjektet #5forhvalen – Rydd verdens hav på farta, er et samarbeid mellom Team Rubicon Norge, Hold Norge Rent, Loop (starter av kampanjen #5forhvalen), og vår hovedsponsor Miljødirektoratet. Formålet med prosjektet er å engasjere de frivillige i Team Rubicon Norge’s fem regioner sammen med andre frivillige som ønsker å bidra.

Den folkekjære artisten Hanne Sørvaag er vår høye beskytter for #5forhvalen.

 

Ha en fantastisk plastfri vår der ute!

Skriv et svar