« Back to Blog

Nasjonal lederskapskonferanse 2018

Nasjonal lederskapskonferanse 2018

I helgen var ca 20 frivillige og ledere i Team Rubicon Norge samlet i Oslo for “Nasjonal lederskapskonferanse.” Vår launch manager, Frank Sandbye-Ruud og tre amerikanske kollegaer fra Team Rubicon Global sto for arrangementet.

Dette var en mulighet for Team Rubicon Norge til å få samkjørt lederrollene, og ikke minst få tilført mye, og nødvendig kunnskap, fra våre venner i Global. Første dagen startet med et serviceoppdrag i Oslo. Der hadde Team Rubicon Norge et samarbeid med Rusken, og vi opprettet 3 Strike Teams, som hver fikk sitt område å rydde for søppel, plakater, sprøytespisser o.l

Vi brukte et par økter på dette, og avsluttet dagen med å være synlige i sentrum, og vi fikk også en guidet tur av Frank.

Dag to tilbrakte vi hovedsaklig hos “Veteran møter veteran” i Lommedalen. En teoretisk gjennomgang og tilnærming til bygging av organsisasjonen, med Jim, Kirk og Adam fra Global som forelesere. Pekka vartet opp med grillmat i pausen i kjent stil, og vi hadde gode engasjerende timer hos “Veteran møter veteran.”

Kvelden på dag to var satt av til sosial samling og bonding mellom alle som deltok på konferansen. Frank stilte som kokk, og det var mengder av god grillmat, og ingen la seg sultne den kvelden i hvertfall.

Dag tre ble brukt til å pleie kontakt med våre venner fra USA, og alle fikk stilt dem de spørsmålene de trengte svar på. Videre så var det diskusjoner oss i mellom hvor veien videre går. Hva er viktig å komme i gang med nå? Vi fant og ble enig om hva vi må gjøre fremover, og vi setter umiddelbart i gang for å komme oss opp på nivå, og bli operative så fort vi bare kan. Vi kan likevel ikke gå så fort frem av det går utover kvaliteten på det skal vi gjøre.

Alt i alt så hadde vi en fantastisk konferanse, med god teambuilding, hvor vi fikk avklart mye, og det var særdeles fint å kunne få møte våre motstykker i Team Rubicon Global, som vi skal jobbe mye sammen med fremover etterhvert som vi bygger Team Rubicon Norge.

Skriv et svar