« Back to Blog

Merket har landet…

På fredag kom det offisielle merket for #5forhvalen. Dette er ikke for salg, og deles kun ut til våre Gråskjorter (frivillige) etter avsluttet oppdrag. I Team Rubicon systemet så kommer som regelen patchen (merket) en god stund etter at oppdraget er over. Vi i Team Rubicon Norge (TR-NOR) har valgt å ha denne på plass allerede nå. Hvordan kan du få denne sier du? Da må du melde deg til oppdrag med #5forhvalen. Vi trenger både flere frivillige, og støttespillere til Strandryddeuken.

De som deltar som støttespillere, får ikke merket, men en kul t-skjorte. Lyseblå for voksne, marine for barna.

Hva skjer dersom du melder deg som frivillig i TR-NOR? Du får tilgang til kurs, oppdrag, samlinger, og blir den del av fellesskapet i vår TRibe. Det er ingen krav til deltagelse, det gjør du når og om du kan. Det er ingen medlemsavgift eller andre tilsvarende krav. Faktisk så betaler TR-NOR forsikring for alle våre frivillige. Det er i grunnen ikke så mye å tenke på sier vi. Bli en del av en fantastisk organisasjon!

Meld deg som frivillig eller støttespiller til Strandryddeuken 29 april til 5 mai, eller andre tidspunkt som passer. Alle er velkommen!

Er du registrert som frivillig i TR-NOR klikker du på den grønne knappen:

Jeg vil være med som frivillig på #5forhvalen

Er du ikke registrert som frivillig i TR-NOR, så kan du gjøre det først. Det gjør du her:   

Registrer meg som frivillig i Team Rubicon Norge

Den siste opsjonen er en påmelding hvor du ikke er registrert frivillig, men blir med som støttespiller. Send inn skjemaet  ved å klikke på knappen, så setter vi deg i kontakt med den regionen i Norge du tilhører og du får nødvendig informasjon:

Jeg vil ta #5forhvalen og være med som støttespiller!

Skriv et svar