« Back to Blog

En innsats det står respekt av!

David Smith, en innvandret amerikaner, og en som har vært med Team Rubicon USA stort sett helt fra starten, har gått Birkebeineren til inntekt for Team Rubicon Norge. David klarte å få samlet inn 4600 kr til organisasjonen gjennom sin innsats i “Birken.” 17. mars i år gikk startskuddet for den 80 utgaven av Birkebeineren på ski over 54 km. David fullførte med stil på tiden 4:54:42, og fikk altså samlet inn en liten slump penger til TR-NOR. Vi er mektig imponert over begge deler!

352 – 6927 – David Smith – 4:54:42

David planlegger å gå trippel-birken i år, altså først på ski, så på sykkel, og til slutt ved å løpe den! Både han og vi håper at flere vil støtte Team Rubicon Norge ved å donere et beløp i den forbindelsen. Du finner link til å donére under.

Vi takker David for det han har gjort for Team Rubicon Norge, og ikke minst for det han fortsetter å gjøre med sitt forsøk på trippel-birken! Det er ikke mindre enn fantastisk!

David Smith er Regional Manager for region II i Team Rubicon Norge.

Her kan du se Davids innsamlingsaksjon på bidra.no

Hvis du ønsker å donere penger til Team Rubicon, så jobber vi med en egen innsamlingsside på bidra.no, det vil komme en egen artikkel på det når den er klar.

.

Skriv et svar