« Back to Blog

Eirik tar #5forhvalen og svanene!

Eirik sendte oss dette kule bildet. Det med svanene er faktisk en realitet. Mange sjøfugl omkommer eller lever livet med plastbiter sittende fast, spesielt rundt halsen. Mange har også plastbiter i magen, som mye av livet i havet. Ved å fjerne søppel på bakken, så unngår vi at det havner i havet. 80% av avfallet som ender på bakken, havner i vannmiljøer. Dette skal vi være med på å snu. Det enkleste er å gjøre som Eirik. Ta et bilde av deg, eller søppel. Legg det ut på sosiale medier, og bruk #5forhvalen, #trnor og #teamrubiconnorge. Da hjelper du ikke bare miljøet, men hjelper oss å få frem det viktige budskapet. Har du barn? Da får du faktisk en gratis t-skjorte tilsendt om du følger denne oppskriften: https://wp.me/p9GW7Q-r0

Bli med og støtt Team Rubicon Norge i dette viktige arbeidet. Meld deg som frivillig eller støttespiller til Strandryddeuka 29 april til 5 mai, eller andre tidspunkt som passer. Alle er velkommen!

Er du registrert som frivillig i TR-NOR klikker du på den grønne knappen:

Jeg vil være med som frivillig på #5forhvalen

Er du ikke registrert som frivillig i TR-NOR, så kan du gjøre det først. Det gjør du her:   

Registrer meg som frivillig i Team Rubicon Norge

Den siste opsjonen er en påmelding hvor du ikke er registrert frivillig, men blir med som støttespiller. Send inn skjemaet  ved å klikke på knappen, så setter vi deg i kontakt med den regionen i Norge du tilhører og du får nødvendig informasjon:

Jeg vil ta #5forhvalen og være med som støttespiller!

Skriv et svar