« Back to Blog

Avtale med Nortel

Avtale med Nortel

 

Team Rubicon Norge har startet et strategisk samarbeid med teleselskapet NORTEL. Rett før jul sendte Team Rubicon frivillige for å bidra i kampen mot de enorme skogbrannene i Australia, som en del av en internasjonal dugnad. Nå skal veteranorganisasjonen bidra i Libanon med en styrke på 25 frivillige.

«Vi er veldig glade for avtalen med Nortel og ser frem til samarbeidet som starter allerede i februar hvor selskapet bidro til at frivillige var i Australia og bidro under og etter skogbrannene.»

Styreleder Team Rubicon Norge, Ole A. Fauske.

Team Rubicon gjør en fantastisk innsats og kan gi umiddelbar hjelp når en naturkatastrofe inntreffer. Nortel ønsker å gi noe tilbake til organisasjonen og de frivillige, samtidig som vi støtter innsatsen i Libanon med et ekstra beløp. Landet har vært preget av politisk uro og demonstrasjoner i 2020.  «Våre frivillige skal settes inn der behovet er størst. Om det er hjelp til utdeling av mat, medisiner og vann, opprydning eller bistå lokale organisasjoner så kan våre bidragsytere være sikre på at hjelpen settes inn der det er mest behov. Beirut vil trenge internasjonal hjelp i mange år fremover, og vi er stolte over å kunne være en liten del av dette» sier Ole A. Fauske.

Les mer om NORTEL https://www.nortel.no/bedrift/om-nortel/team-rubicon/

Skriv et svar